The Setfighters in aktie!
The Setfighters in aktie! (Foto: aangeleverd)

Start Volleybalseizoen en jubileumjaar 2019-2020 The Setfighters

ZAANDAM - Op maandag 26 augustus trapt Volleybalvereniging The Setfighters het nieuwe seizoen af met een gezamenlijke training met alle leden van de vereniging. Ook wanneer u nog geen lid bent, bent u van harte welkom om deze avond mee te trainen.

Jubileumjaar The Setfighters

Niet alleen wordt het nieuwe volleybalseizoen hiermee geopend, maar ook de reeks speciale activiteiten die dit jaar georganiseerd gaan worden. Volleybalvereniging The Setfighters bestaat dit jaar 65 jaar en daarom wordt er elke maand een leuke activiteit georganiseerd door één van de teams van de vereniging. The Setfighters heeft dames- en herenteams op tweede en derde klasse niveau. Gezelligheid en plezier in het spelletje staan voorop. Zowel geoefende als beginnende volleyballers zijn welkom om een keer mee te trainen en te ervaren wat volleybal inhoudt en hoe leuk het spel is.

U kunt drie keer gratis meetrainen om erachter te komen of u het leuk zou vinden om u aan te sluiten bij één van de teams. Meer informatie, zoals de trainingstijden van de teams en wedstrijdinformatie, is te vinden op www.setfighters.nl. Nog geen lid en wilt u meedoen op 26 augustus? Stuur dan even een mailtje naar naar info@setfighters.nl.