Kom voor acties met vakantiegevoel én service naar EP:Beerepoot.
Kom voor acties met vakantiegevoel én service naar EP:Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

Dat is lekker thuiskomen…

REGIO - Heerlijk op vakantie geweest? Dan hoort thuiskomen er natuurlijk ook weer bij. Om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden, heeft EP:Beerepoot speciale acties met vakantiegevoel geselecteerd. Aanbiedingen waar je Olé, Perfetto & Très bien tegen zegt!

Beleef het vakantiegevoel steeds weer opnieuw en bekijk de vakantiefoto's en -filmpjes haarscherp in 4K-resolutie op de mooiste televisies. Gewoon lekker thuis vanaf de bank. Of bereid de heerlijkste wereldgerechten met de fijnste kookartikelen. Van wokpannen tot complete pannensets en van blenders tot keukenmachines, maar ook voor messen, servies en Kamado-barbecues is EP:Beerepoot het juiste adres. Kom ook langs voor de zeer scherp geprijsde inbouwapparaten, want geselecteerde modellen worden tijdelijk geheel gratis ingebouwd. Zo blijven klanten nog lekker in de vakantie-modus.

Met de geur van verse koffie wanen klanten zich weer even op een pittoresk terras. Dit vakantiegevoel thuis creëren en koffiezetten als een échte Barista? Kom dan een overheerlijke kop koffie drinken. Medewerkers tonen graag de mogelijkheden van de koffiemachines. Overtuigd? Profiteer dan tijdelijk van de koffieactie en ontvang tot één jaar gratis koffiebonen bij geselecteerde modellen.

Whatsapp

EP:Beerepoot is nu ook via Whatsapp bereikbaar. Stel service-gerelateerde vragen gemakkelijk via 06-13396339. Kortom; kom voor acties met vakantiegevoel én service naar EP:Beerepoot. Bekijk de aanbiedingen in de folder in de bijlage.