Tentjes op het terrein van kinderboerderij De Veldmuis.
Tentjes op het terrein van kinderboerderij De Veldmuis. (Foto: aangeleverd)

Nog even kamperen voor de zomer over is

ZAANDAM - Wegens succes herhaalt De Veldmuis het logeerweekend van afgelopen juni. Zaterdag 14 september kan een nachtje blijven slapen op kinderboerderij De Veldmuis, gezellig tussen de dieren. De logeerpartij duurt van 15.30 uur tot 11.00 uur de volgende ochtend. Deze keer staat er het volgende onder andere op het programma: levend bingo, poffertjes eten, spannende verhalen rond het vuur en marshmallows roosteren.

Natuurlijk mogen ook weer de dieren gevoerd worden

Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Iedereen kan blijven slapen die jonger is dan dan 16 jaar. De kosten zijn 20 euro per deelnemer. Er wordt verwacht dat je zelf je slaap- en kampeerspullen meeneemt, zoals een tent, een slaapzak, een luchtbed en een pyjama. En vergeet je tandenborstel niet!

Ouders mogen ook blijven slapen met kinderen onder de vijf jaar alleen onder begeleiding. Aanmelden kan via: www.develdmuis.nl/logeerpartij/ Toch nog vragen? Mail dan naar info@develdmuis.nl.

Steun

Alle opbrengsten worden gebruikt om de kinderboerderij financieel te ondersteunen. De Veldmuis ontvangt geen subsidie en draait geheel op donaties, ledengelden en eventuele opbrengsten uit activiteiten. Vrijwilligers noch bestuursleden ontvangen enige vergoeding.De Veldmuis bestaat sinds 1991, toen het is opgericht in het programma "De Uitdaging" van Angela Groothuizen. Je vindt de kinderboerderij aan Ilpendamstraat 38, Zaandam. www.develdmuis.nl