Halloween op kinderboerderij De Vleerrmuis

ZAANDAM - Oktober wordt het griezelen op De Veldmuis want voor een dag doopt de kinderboerderij zich om naar 'De Vleermuis' en vieren ze Halloween met een superspannend moordspel.

200 Jaar geleden stond jonkvrouw Suzanne op het punt om te trouwen met de Zwarte Ridder. Zoals traditie was had zij zich op de vooravond van haar huwelijk terug getrokken in de toren. Maar toen…werd ze vermoord gevonden! Niemand weet wie het gedaan heeft, maar er zijn aanwijzingen. Kun jij erachter komen wie haar vermoord heeft?

Op 26 oktober vanaf 20.00 uur gaat het spel van start! Tijdens een mysterieuze toch door de wijk krijgen deelnemers aanwijzingen om de dader op te sporen van verschillende griezelige personages. Een spannend Halloween-spel dat samenwerking en vernuft vereist!

Dit spel word mede mogelijk gemaakt door Volfun. Deelname vanaf 12 jaar, of anders onder begeleiding van een volwassene. Kosten per aangemeld groepje (tot en met 4 personen): €5. Startlocatie: Wijkboerderij De Veldmuis, opgeven via info@volfun.nl.