Plein Rooswijk
Plein Rooswijk (Foto: Lotus Events)

Najaarsbraderie Rooswijk

ZAANDIJK - Viertig kramen, muziek en kinderattracties in de Rooswijk op zaterdag 5 oktober van 10.00 – 17.00 uur. Na een aantal jaren wordt er weer een braderie georganiseerd in Rooswijk te Zaandijk. De kinderen kunnen zich vermaken op een bungeetrampoline en/of in een zweefmolen.

Op het plein in Rooswijk, naast waar vroeger het gemeentehuis "Bannehof" gevestigd was, plaatsen we ca. 40 kramen, eten/drinken en kinderattracties. Een aantal jaren geleden werd op dit plein regelmatig wat georganiseerd waaronder ook braderieën. Nu gebeurt er niet veel meer en daarom is aan Lotus Events gevraagd of het mogelijk is om dit plein weer nieuw leven in te blazen door middel van een "nieuwe" braderie. Dorine Kat van Lotus Events: "Het plan was om een Pinkstermarkt te organiseren, maar helaas hebben we deze moeten afgelasten i.v.m. extreem harde wind. Veiligheid gaat voor alles en we gaan het gewoon weer proberen. Ook voor de Najaarsbraderie zijn we voor zoveel mogelijk kramen gegaan, maar een braderie op een "nieuwe" locatie vergt altijd een aanloopproces. Ook willen wij wel verscheidenheid in soorten kraamhouders waarborgen. De braderie moet nog verder groeien, maar voor de "1ste keer" zijn we niet ontevreden. Voor de kinderen hebben we een bungeetrampoline en een zweefmolen geregeld".

Inschrijven voor deze markt is nog mogelijk. Ga voor meer informatie naar de website van Lotus Events: www.lotusevents.nl