Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Tennistoernooi in herfstvakantie

ASSENDELFT - Wie zich snel inschrijft, kan nog meedoen tijdens de herfstvakantie met het jaarlijkse KRAS Jeugd Tennis Toernooi.

Dit toernooi wordt gespeeld in de herfstvakantie van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 oktober en staat garant voor drie dagen vol tennisplezier. Inschrijving staat open voor jeugd tennissend op recreatief dan wel prestatief niveau. De speelcategorieën zijn: rood, oranje, groen en geel. De enige voorwaarde is dat je lid bent van één van de tennisverengingen in de Zaanstreek of Wormer. Het toernooi wordt gespeeld op de banen van TV Assendelft, De Cromme Bal en KLTV. Deze drie verenigingen zijn gelegen in Krommenie en Assendelft en organiseren samen dit toernooi. Van die twee plaatsnamen is dus ook de naam van het toernooi van afgeleid.

Activiteiten

Tijdens dit toernooi is uiteraard een belangrijke plaats voor tennis ingeruimd. Maar er gebeurt meer dan alleen tennissen. Deze andere activiteiten vinden eveneens plaats op de tennisbanen van de organiserende verenigingen. Het KRAS toernooi heeft dit jaar als thema 'Olympic Games' die georganiseerd worden in Tokio, Japan in 2020. De toernooicommissie is nu druk bezig rond dat thema leuke activiteiten te bedenken. Onderdeel van het toernooi is ook altijd een gezellige feestavond. Deze keer zal die plaatsvinden op donderdagavond bij De Cromme Bal. Ook goed om te weten: er is altijd wat lekkers te eten tussen de middag.

Dus tennis spelende jeugd, jonger dan 18 jaar oud, lid van een één van de tennisverenigingen in de Zaanstreek of Wormer, schrijf je uiterlijk 13 oktober in via toernooi.nl. Dit toernooi is, naast voor echte wedstrijdspelers, ook uitermate geschikt voor tennissers die geen echte wedstrijdtijgers zijn en misschien normaal niet zo snel aan tennistoernooi meedoen omdat ze meer op een recreatief niveau de tennissport beoefenen. Voor eventueel nadere informatie, stuur een mailtje naar jeugd@tvassendelft.nl.

Afbeelding