Volop keuze in camera's en accessoires.
Volop keuze in camera's en accessoires. (Foto: aangeleverd)

Presentatie bij Photobrandstore Heemskerk

HEEMSKERK - Fotografieliefhebbers opgelet! Na de succesvolle fotoavond in september, volgen er meer bij Photobrandstore Heemskerk, Deutzstraat 12.

"Donderdagavond 24 oktober hebben we een fotoavond. Van 19.00 tot 22.00 uur vertellen we gratis in een presentatie hoe je de camera het beste kunt instellen om bijvoorbeeld het noorderlicht of avondopnamen te maken. Wij hebben statieven, lenzen én camera's demonstratie klaar staan. Van premium compact tot full frame systeemcamera", aldus Photobrandstore Heemskerk.

"Daarnaast hebben we op 9 november een reptielenshow in de winkel. Dan komen de fotothema's als snelheid en (tele)macro aan bod. Uiteraard hebben we de beste aanbiedingen klaarstaan. Dit is een mooi moment voor mensen die tussen verschillende camera's twijfelen om de knoop door te hakken. Elke soort camera heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij kunnen u laten zien én ervaren welke voor u de beste is. Naast goede prijs en uitleg krijgt de klant veel meer. Bij aankoop van een camera of objectief wordt u gratis Goldmember en krijgt u 5 jaar garantie, 3 gratis camera-reiningbeurten, een jaar lang gratis foto's afdrukken en zijn er unieke deals. In onze winkel doen we veel meer dan camera's verkopen. Zo bent u ook van harte welkom om foto's af te drukken (tot wel 60 x 90 cm in snelservice), een pasfoto of studiofoto te laten maken, een cursus of workshop te volgen of video's te digitaliseren."