Afbeelding
Geslaagde Rabo ClubSupport-avond. (Foto: Weeda Media)

Feestelijke finaleavond Rabobank ClubSupport

ZAANSTREEK - De Rabobank Zaanstreek hield recent voor de tweede keer de Rabo ClubSupport finaleavond. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst namen negenenzestig verenigingen en stichtingen een envelop met cheque in ontvangst.

Aan het eind van de avond mochten de ruim 200 gasten de enveloppen openen en kregen zij te zien welk bedrag zij krijgen van de bank. In totaal werd € 100.00,- verdeeld. Directievoorzitter Ariënne Kooter: "Als Rabobank geloven we in de kracht van verenigingen. Al deze verenigingen en stichtingen spelen een grote rol in ons leven en in het leven van onze klanten. Veel leden van Rabobank Zaanstreek hebben gebruik gemaakt van hun stemrecht. Samen hebben zij een ton verdeeld over de deelnemende verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Zaanstad, Wormerland en Oostzaan. Omdat de Rabobank een coöperatie is, geeft de bank haar leden invloed op de besteding van een deel van het coöperatief dividend. Zo betrekt de bank méér leden bij de toekenning van steun aan het lokale verenigingsleven!"

Alle deelnemers hebben een maatschappelijk doel bedacht waar zij het geld aan willen besteden. Zo wil de voetbalvereniging Assendelft ledverlichting aanschaffen. De Zonnebloem zal de ruim € 7.500,- besteden aan een vakantie voor mensen met een beperking.