De openingsact met de verschijning van een Maserati Levante was spectaculair.
De openingsact met de verschijning van een Maserati Levante was spectaculair. (Foto: aangeleverd)

Levante ster bij heropening Van Mossel

REGIO - Een totaalbeleving. En dan ook nog eens in hoofdletters geschreven. Dat biedt het verbouwde pand van Van Mossel aan de Pieter Braaijweg in Amsterdam. De grand opening vorige week paste dan ook naadloos in de hoogwaardige presentatie van het bedrijf dat maar onstuimig blijft groeien.

Bezoekers genoten van de fraaie aankleding van Van Mossel Citroën, DS, Exclusive Occasions en Autolease onder één dak. Met recht mag het pand, dat uit vier lagen bestaat met op elke verdieping andere autoparadepaardjes, een autobastion genoemd worden. Waarbij de vlaggen woensdag gezwaaid werden door niet alleen Van Mossel zelf maar ook tal van leveranciers: van een sanitair- en bike- tot een koffie- en wijnspecialist waren present. De wijnproeverij was dan ook geliefd, maar nog meer een blikvanger waren de twee modeshows die werden gehouden.

'Ster van de avond' was echter uiteraard een auto: een Maserati Levante die tijdens de openingsact vanuit de 'coulissen' naar voren werd gereden. En daarnaast algemeen directeur Eric Berkhof, architect achter het succes van Van Mossel. Hij sprak zijn visie tijdens zijn speech nog maar eens uit: ,,Vernieuwing en vooral optimalisering van de service is de echte revolutie. Dat, beleving, is wat onze klanten over de streep trekt. Veel minder of het elektrisch rijden nu wel of niet een prominente plaats in Nederland gaat innemen."

De stralende avond werd afgesloten met de verloting van een kunstwerk van Jacksart. Monique Beerthuizen uit Montfoort was de gelukkige winnares van het schilderij met daarop prominent een grote katachtige afgebeeld. De opbrengst van de loterij, ruim 1500 euro, gaat naar het Ronald McDonald Huis. Zie voor vestigingen https://www.vanmossel.nl/