Afbeelding
Op de foto v.l.n.r.: Jack de Goede, H.J. Dekker, Jan Bosse, Ank Dekker en J. van Braam.(Foto: Hans de Wolff)

Zaanse golfclub weer jaar mobiel

WIJDEWORMER – "Wij zijn erg blij met deze vorm van mobiliteit en gebruiken de auto dagelijks om spullen in te vervoeren", zegt Jacob van Braam, voorzitter van de Stichting Beheer Golfterrein Wijde Wormer.

De Dekkerautogroep is sponsor van de Zaanse Golfclub. Recent werden de sleutels van een splinternieuwe Ford Transit Courier overhandigd. De Golfclub rijdt elk jaar een nieuwe Transit dankzij Dekkerautogroep die de auto sponsord aan de golfbaan. Na een jaar trouwe dienst wordt de vierbander weer ingeruild voor een nieuw exemplaar.

De heer Dekker, eigenaar en algemeen directeur van de Dekkerautogroep, draagt de golfclub en vooral Jan Bosse een warm hart toe. Als geboren en getogen Krommenieers weten zij als geen ander wat ondernemen is. Jan Bosse, voormalig en alom bekend groenteboer uit Krommenie, grote golf-fan en inmiddels lid van verdienste bij de Zaanse golfclub, kwam vroeger al aan de deur bij Dekker waardoor een jarenlange vriendschap ontstond. Op bijgaande foto staat ook Jack de Goede, hoofd Greenkeeper en vaak te vinden achter het stuur van de Ford. Ank Dekker, marketeer bij Dekkerautogroep, heeft alles in banen geleid en golft nu zelf ook op de club. Elk jaar organiseert zij het Dekkerautogroep-Golftoernooi voor de relaties van de Dekkerautogroep.