Afbeelding
Leve de liefde! (Stockfoto)

Stijlvolle en vriendelijke koraalkleur ook trouwtrend in 2020

In 2020 trouwen in stijl én de juiste trendy kleur? Onze trouwredactie blijft fan van de Pantonekleur van dit jaar: Living Coral. Een mooie, zachte, vrouwvriendelijke koraalkleur. Vergeet gelijk de Pantone kleur van 2020: Bleached Coral. Letterlijk 'stervend koraal'. Een vage, fletse mintkleur. Arrgghhh! Dat wil je toch niet op de 'dag der dagen' zien? Zelfs niet als kleuraccent in je servet.

Decoratie maakt vandaag de dag belangrijk deel uit van de sfeer van de bruiloft. Voor welke kleuren kies je? Samen de liefde voor elkaar uitspreken is toch alsof je op een roze wolk leeft? En dus blijft de Pantonekleur van dit jaar Living Coral een prachtige themakleur. Die naar ons idee alleen maar populairder zal worden. Laat de kleur terugkomen in het bruidsboeket of decoratie op de bruiloftsmaaltijd. Koraalkleurige details maken de droomdag helemaal compleet. Van servet tot bloemstuk, van schoenkleur van de bruid tot subtiele pochet bij de bruidegom zodat jullie eenheid honderd procent duidelijk is. En wat te denken van een koraalkleurige macaron voor bij de koffie/thee? Of een koraalkleurige Strawberry smoothie?

Ander thema dat actueel blijft is duurzaamheid. In feite makkelijk in de decoratie van de bruiloft mee te nemen. Kies producten van gerecyclede materialen, zoals servetten of het drukwerk. En als last but not last: maak dat toffe statement in originaliteit en kies voor velvet! Het Engelse woord voor fluweel. Maar of je nu gaat voor fluweel, kant, zijde of katoen: belangrijkste is de liefde! Voor wie gaat trouwen: geniet met elkaar, familie, vrienden of naasten die het waard zijn en maak er samen een onvergetelijke dag van!

Afbeelding