Afbeelding
Impressie van het poppodium Q-Factory. (Foto: aangeleverd)

Spraakmakend programma in Q-Factory

REGIO - Q-Factory, Atlantisplein 1 in Amsterdam-Oost speelt in op de groeiende behoefte aan uitgaansgelegenheden door een spraakmakend programma neer te zetten.

Programmeur Bart Jansen: "Zelf kijk ik vooral uit naar Forever Amy. Op zaterdag 14 maart brengt de originele begeleidingsband van Amy Winehouse een ode aan het werk van de souldiva. De nieuwe zangeres heeft veel weg van Amy Winehouse en heeft een dijk van een stem. Ook Ten Years After is door het overlijden van zanger Alvin Lee niet meer in de originele line-up te aanschouwen. Op 23 november staat de band met Marcus Bonfanti aan stuurboord in Q-Factory. Ik ben best trots op deze boeking."

De band zal ter ere van 50 jaar Woodstock hits als I'm Going Home en Love Like A Man live ten gehore brengen.

Q-Factory brengt vele legendes terug naar Amsterdam, al dan niet als tribute band. Bart Jansen: "Ik denk dat veel mensen mooie herinneringen hebben aan de goede oude tijd. Met de tributes en bands van vroeger geven we het publiek een nostalgische beleving. Ik vind het ook erg leuk om te zien dat hele gezinnen samen naar concerten gaan. Dit verwacht ik veel te zien bij de Abba Gold Europe kerstspecial op zaterdag 21 december. Vroeger ging je met kerst naar de nieuwe Harry Potter films, nu ga je gezellig met z'n allen de grootste Abba hits meezingen."

Het poppodium is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Meer informatie en tickets op www.q-factory-amsterdam.nl

Afbeelding