Klimaatcoaches gezocht!
Klimaatcoaches gezocht! (Foto: aangeleverd)

Impact aan de Zaan zoekt klimaatcoach

ZAANSTAD – Impact aan de Zaan, een samenwerkingsverband tussen Bureau Voor Durf, !WOON en KlimaatGesprekken voor de gemeente Zaanstad, zoekt nog een klimaatcoach in wording voor de Zaanstreek.

"Hoe mooi zou het zijn om op een Zaanse (eigen)wijze elke dag onze streek mooier en duurzamer te maken?", stelt Rob Smits van Bureau voor Durf. De klimaatcoach is iemand die zich zal herkennen in het volgende: Je maakt je zorgen over de klimaatverandering en vraagt je je af hoe je hier iets aan kunt doen. Je zou daar anderen graag makkelijker bij betrekken en het gesprek aangaan. Het is iemand die een bijdrage wil leveren aan mogelijke oplossingen en een inspirerende transitie naar een klimaatneutraal Zaanstad. Door jouw inzet als Klimaatcoach zal Zaanstad daadwerkelijk klimaatneutraler worden. Of er zal een daadwerkelijke verandering in de eigen omgeving plaatsvinden.

Bij Impact Aan De Zaan worden vrijwillige klimaatcoaches opgeleid. Er is ondersteuning in het leerproces en de werkzaamheden zelf.

Interesse? Aanmelden kan nog voor 1 december. Zie: https://rob-smits.nl/impact-aan-de-zaan-energie-klimaat-coaches/ Of mail of bel info@rob-smits.nl, 06 - 302 99 754.