Wat te doen als één persoon de groep wil domineren?
Wat te doen als één persoon de groep wil domineren? (Stockfoto)

gratis scholing 'Sporters met Gedragsproblematiek'

Training: sport en gedrag medespelers

WORMER - Sporters hebben het ongetwijfeld al eens meegemaakt: Een medespeler die zich misdraagt zich tijdens de training of wedstrijd op dusdanige manier dat andere sporters in jouw team balen, minder plezier beleven en misschien zelfs overwegen te stoppen. Dat zijn kritische momenten.

Wat kan jij doen om ervoor te zorgen dat iedereen plezier beleeft in jouw team? Die vraag komt ter sprake in de scholing Sporters met gedragsproblematiek. De scholing wordt aangeboden door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met NOC*NSF. In deze scholing komt het lastige gedrag waardoor andere sporters of jezelf als trainer minder plezier beleven te sprake.

Locatie

Locatie: De Omslag, Faunastraat 68 in Wormer, data: 2 en 16 december. Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur. Deelname gratis.Doelgroep: trainers, coaches en begeleiders van reguliere- en aangepaste sportverenigingen/groepen, combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches etc.
Aanmelden op: https://www.academievoorsportkader.nl/bijeenkomsten/sportopleidingen/sporters-met-gedragsproblematiek-2019-wormer?formulierType=AANMELDEN