Afbeelding
Spannend... (Foto: Jean Paul Bardelot)

Foto's Jean Paul Bardelot in Weefhuis

ZAANDIJK - In de expositie 'aMUSEing' in Het Weefhuis, Lagedijk 39, is het werk te zien zijn van fotograaf Jean Paul Bardelot. Het Noord Hollandse landschap met zijn molens, bomenlanen, vee en mistige ochtenden is voor hem de inspiratiebron.

Zijn vele volgers op Instagram en Facebook genieten dagelijks van zijn beelden en voor menigeen waren ze een aanleiding voor een bezoek aan Nederland. Storytelling is in de fotografie van Jean Paul heel belangrijk; een foto met een verhaal activeert de toeschouwer en creëert nieuwe verhalen. Lijnenspel, beweging, lichtval, objecten of personen; het zijn elementen die een verhaal vertellen of de foto meer dynamiek te geven. Soms speelt puur geluk of een samenloop van omstandigheden daarin een rol – maar dan wel altijd op het juiste moment vastgelegd.

De expositie in Het Weefhuis is een verrassende verzameling van zeer uiteenlopend werk met elk zijn eigen verhaal en de muze in de hoofdrol. Bezichtigen kan op zaterdag 30 november en zondag 1 december van 13.00 tot 17.00 uur.

Zie ook www.hetweefhuis.nl en https://www.facebook.com/hetweefhuis/.

Afbeelding
Afbeelding