Afbeelding
Kookdemonstraties en veel meer tijdens de Najaarsbeur. (Foto: aangeleverd)

Najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

REGIO - Herfst: een tijd om heerlijk binnen te vertoeven, omringd door mooie beelden, goed geluid en lekker eten. Om dit te onderstrepen houdt EP:Beerepoot Hoorn aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn van 28 november tot en met 1 december de Najaarsbeurs.

Het hele weekend is er het BBQ festival waarin de mooiste elektronica, spectaculaire (dag)aanbiedingen en leerzame demonstraties centraal staan. EP:Beerepoot: "We laten weer prachtige primeurs en unieke innovaties zien.Zoals de enorme 88 inch 8K OLED TV. Proef overheerlijke koffie uit de nieuwste (piston)koffiemachines en geniet van de heerlijkste gerechten geserveerd vanaf kamado BBQ's. In de luisterruimtes beleeft de bezoeker de meest geavanceerde (draadloze) audiomogelijkheden. En op het gebied van koken, wassen, drogen en koelen zijn weer voldoende nieuwtjes te beleven. Op zoek naar een multifunctionele stoomoven? Dagelijks zijn de chef-koks van toonaangevende merken aanwezig die graag de ontelbare mogelijkheden én voordelen presenteren."

BBQ-Festival

Het parkeerterrein wordt omgetoverd tot waar BBQ Festival. Met een diversiteit in kamado BBQ's, accessoires en BBQ-gerelateerde producten. Uiteraard zijn er diverse proeverijen en muziek. Daarnaast zijn er dagaanbiedingen; vier dagen lang extreem laag geprijsde aanbiedingen. Reserveren kan op www.epbeerepoot.nl." Als speciale beursactie trakteert het bedrijf bij aanschaf van geselecteerde producten, herkenbaar aan het vignet, op dinercheques. Kijk ook op www.epbeerepoot.nl.