Afbeelding
(Fotograaf/bron: Zaanse Beeldbrigade)

Kostuums leren maken bij Fluxus

ZAANDAM - In de Verkadefabriek, de nieuwe plek van Fluxus Centrum voor de Kunsten, kunnen kinderen kostuums en decor leren maken en meewerken aan een groots theaterspektakel over de plastic soep.

In mei 2020 is er in het Zaantheater de theatervoorstelling Zeebende te zien. Een groots theaterspektakel over de 'plastic soep', gespeeld, gedanst en gezongen door heel veel getalenteerde kinderen uit de Zaanstreek. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de kostuums en het decor. Onder leiding van twee kunstvakdocenten, Nathalie Prins van Duin (kostuumontwerpster Tanade) en Myra Emmen van Riedel (decor en illustratie) kunnen kinderen stap voor stap leren een kostuum en of een sprookjesachtig decor te maken. Het leuke is dat iedereen nauw met elkaar samenwerkt en het resultaat ook echt op het podium te zien is.
Zin om mee te doen? De kostuumlessen zijn op woensdag van 13.30 van 15.00 uur. De decorlessen zijn op maandag van 15.30 tot 17.00 uur bij FluXus, Westzijde 168, Zaandam. Opgeven/meer info via info@tanade.nl