Afbeelding
Scène uit de vorige wintershow. (Foto: aangeleverd)

Wintershow Zaanse Roller Club Pauwin

ZAANDAM – De Zaanse Roller Club Pauwin presenteert vrijdag 13 en zaterdag 14 december haar nieuwe Wintershow in Sporthal de Struijck, Professor Struijckenstraat 19 in Zaandam. Zesenvijftig rijdsters van jong en oud zullen het publiek op avontuur meenemen door de jungle.

Met vele uren trainingstijd door de 56 deelnemende rijdsters, de inzet van de sponsoren, leden en de vrijwilligers presenteert de club met trots onze wintershow 2019: De Zaanse Roller Club Pauwin en de missie met het gouden ei.

Gouden ei

Dit jaar belooft het een spannende show te worden. Een groepje rolschaatsende padvinders krijgen de belangrijke taak een eerder gevonden gouden ei terug te brengen naar het nest. Met alleen een foto van het nest op zak, gaan de padvinders de uitdaging aan. Onderweg beleven ze allemaal avonturen.

Zo maken ze kennis met verschillende stammen, ervaren de gevaren van wilde dieren maar ontdekken ook hoe mooi de jungle kan zijn. Zullen de rollende padvinders deze spannende missie zonder kleerscheuren volbrengen?

De show begint vrijdag 13 december om 20.00 uur en op zaterdag 14 december om 16.00 uur. Op beide dagen is de zaal een half uur voor aanvang open. De entree voor kinderen tot 12 jaar is € 5,00 en vanaf 12 jaar € 7,50. De show is ook toegankelijk voor mindervaliden. Kaarten: www.zrcpauwin.nl/wintershow

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding