Afbeelding
Scène uit Op en Top vrouw. (Foto: aangeleverd)

Kaartverkoop Op en Top Vrouw begonnen

WORMER - De dames van Op en Top Vrouw reizen met een nieuwe show Contrast door Nederland. Op zaterdag 29 februari is de voorstelling te zien in de NGK de Wijngaard, Dorpsstraat 134a in Wormer. De kaartverkoop is nu begonnen.

De show is in samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas opgezet. ( zie ook www.dorcas.nl). Op en Top Vrouw is inmiddels geen onbekenden meer in christelijk Nederland. Ze hebben tientallen shows opgevoerd.

Hilariteit

De nieuwe show gaat over tegenstellingen en overeenkomsten. Als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vrouwen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld.

Contrasten tussen man en vrouw

En niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw. De avond is een afwisseling tussen hilariteit en serieuze liedjes. Samen op zoek naar wie werkelijk de regie heeft in ons leven.

Ervaringen

In april 2019 hebben de dames een aantal projecten van Dorcas in Ethiopië bezocht die speciaal gericht zijn op vrouwen. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen op een ontroerende maar ook grappige manier een plek in hun voorstelling.

Op en Top Vrouw bestaat uit; Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Op piano begeleid door Bas Gankema. De band is voor deze show uitgebreid met een bassist en een drummer.

Zin in een avond uit met een lach en een traan? De voorstelling begint om 20.00 uur. Voor de kaartverkoop ga naar opentopvrouw.nl.