Afbeelding
Zangformatie The Glory House ICC. (Foto: aangeleverd)

Kerstvertelling met hartverwarmende zang

ZAANDAM – De gure wind liet je verkleumen tot het bot op de avond waarop ze in de muziektent op de Gedempte Gracht stonden: zangformatie The Glory House ICC. Maar met hun loepstemmen stemmen waren ze niet alleen bijna tot het eind van de kruising Westzijde te horen, het verwarmde ook je hart. Dat willen ze ook doen tijdens hun kerstactiviteiten op 24, 25 en 31 december.

Wat een power, wat een schitterende samenzang liet de groep 'zomaar' horen. "Niet ter meerdere glorie van ons, maar van Jezus", vertelde een van de leden. Want dat is wat ze wilden overbrengen met hun zang: hoop. "In een wereld vol problemen en haat, is er zoveel hopeloosheid. Maar het is wel mogelijk gelukkig te zijn. Door te vertrouwen, verwachten en verlangen naar een goede uitkomst. Het resultaat is blijdschap, liefde, moed, geduld, voorspoed en vrede."

Kerstvertelling

En wat is er een mooier moment in het jaar dan Kerstmis om dat eens te onderzoeken en ervaren? Dat kan op 24 december bij The Glory House ICC tijdens de kerstvertelling. Deze is van 20.00 tot 22.00 uur, deuren open 19.30 uur. Op 25 december is er een feestelijke kerstdienst van 12.00 tot 13.30 uur en aansluitende brunch. Op 31 december is er een avond met spel en gebed van 22.00 tot 00.15 uur. Locatie van de activiteiten is de Slachthuisstraat 63 in Zaandam. Zie ook www.thegloryhouse.nl