Afbeelding
(Foto: NVM)

Brantjes Makelaars opent in Wormer

WORMER - Met ingang van januari 2020 heeft Wormerland een erkende NVM-makelaar binnen de gemeentegrenzen. Op die datum start Brantjes Makelaars een nieuwe vestiging in het voormalig pand van de Rabobank in Wormer.

Brantjes Makelaars is al langere tijd actief in Wormer en Wormerveer vanuit het kantoor in Assendelft. Door de nieuwe vestiging te openen in Wormer, is het mogelijk de dienstverlening aan kopers en verkopers in Wormerland nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen. Brantjes Makerlaars staat bekend om zijn kennis van de lokale markt, hoog serviceniveau en moderne aanpak. De makelaar richt zich op verkoop en aankoop van woningen, taxaties en op bedrijfsonroerendgoed. Ook in Wormerland is het bedrijf goed op de hoogte van het reilen en zeilen op de woningmarkt.

Erik Hempenius, makelaar-taxateur bij Brantjes Makelaars: "In heel Wormerland is nu geen NVM-makelaarskantoor te vinden. Dit terwijl het aankopen of verkopen van een huis vaak een lokale en persoonlijke aanpak vereist. Het is daarom goed dat kopers en verkopers terecht kunnen bij een erkende NVM-makelaar in hun eigen gemeente." Locatie van de nieuwe vestiging is Dorpsstraat 43. Dit is het oude Rabobank-filiaal, dat al enige tijd leegstond. Belangstellenden zijn vanaf eind januari van harte welkom om kennis te maken of om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een vrijblijvende waardebepaling. Het kantoor in Wormer is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur en op afspraak op donderdagavond en zaterdag.