Afbeelding
Dominee Mirjam Sloots is 'reisleidster' terwijl organist Dub de Vries de sterren uit de kersthemel zal spelen. (Foto: aangeleverd)

Muzikale kerstnachtdienst in De Ontmoeting

(Vervolg voorpagina)

ZAANDIJK - Sinds 2012 doet ze mee aan diverse concoursen waarbij ze verschillende prijzen wist te behalen. Inmiddels is Erica zowel uitvoerend- als docerend musicus en heeft ze ervaring met zowel orkest- als solo-optredens. Ook verleende ze medewerking aan tv- en radio opnames.

Dub de Vries

Niet als 'least but not last' is de medewerking van organist Dub de Vries. Wie kent deze talentvolle Zaanse organist niet? Menige stadsgenoot heeft al eens genoten van concerten waarbij zijn virtuoze beroering van de toetsen je recht in het hart raakt.

Samen op reis

De deuren van De Ontmoeting, te vinden aan de Parklaan 1 in Zaandijk, staan tijdens de kerstnachtdienst op dinsdag 24 december wagenwijd open om samen op reis te gaan onder vertrouwde leiding van dominee Mirjam Sloots. Aanvang 22.00 uur. De toegang is gratis, de kachel warm net als de sfeer. Wel is er een collecte. Na afloop is er Glühwein, warme chocolademelk en kerstbrood.