Afbeelding
Het evenement werd goed bezocht. (Foto: aangeleverd)

Geslaagd Saensationeel concert in Agathepark

KROMMENIE - Voor de tweede keer trad koor Saensation op in het Agathepark in Krommenie bij de pas geplaatste kerstboom. Die werd maandag voor het optreden op woensdag in alle vroegte in het plantsoen bij de volière geplaatst. Daar blijft de boom nu permanent staan.

Het was woensdag een drukte van jewelste door de Vrienden van het Agathepark om de boom kerstklaar te krijgen. Zo kreeg hij lampjes, wenskaartjes werden gemaakt, chocolademelk en Glühwein geregeld, stroomkabels getrokken en lampen opgesteld. Daarna was het wachten tot half acht.

Na wat schermutselingen met de verlichting kon het concert van start. Het was ook écht winters weer geworden met van koude stampvoetende mensen, sjaals en wanten. De, naar schatting, twee à driehonderd mensen genoten van het gratis concert van Saensation. Alle bekende kerstliederen kwamen voorbij en de menigte stond al snel dapper mee te zingen. Heel veel mensen hadden aan de oproep van de organisatie gehoor gegeven om zichzelf met lampjes te versieren. Overal om je heen zag je flikkerende, wapperende en gekleurde lichtjes aan, in en op de kleding.

Ook het koor liet zich daarin niet onbetuigd en gingen bijna de concurrentie aan met de kerstboom. De Glühwijn werd door iedereen dankbaar aanvaard en de warme chocomel met slagroom enthousiast ontvangen. Mede dankzij de sponsors werd het weer een weergaloos festijn aldus de organisatoren.

Afbeelding
Afbeelding