Afbeelding
Lekker spelen en ontwikkelen. (Foto: aangeleverd)

Kom in de klas bij De Eigen Wijs

WORMER - Op zoek naar een vernieuwende basisschool? Ga dan op 29 januari naar Kom in de klas bij IKC De Eigen Wijs, De Balk 2d en 2 a/b in Wormer.

IKC De Eigen Wijs is sinds de start in 2017 gegroeid van 25 naar bijna 100 kinderen. Verdeeld over vijf stamgroepen, met de leerjaren tot en met groep 7. De Eigen Wijs is een reguliere school waar het onderwijs op een moderne vernieuwende manier is ingericht.

Bij deze school kunnen kinderen op hun eigen wijze hun eigen wijsheid ontwikkelen. Er wordt gewerkt met kleine instructiegroepen op het niveau van het kind. Dat betekent dat er goed ingespeeld kan worden op wat het kind nodig heeft.

Thema's

De school biedt een groot deel van de lesstof aan in thema's en er komen meerdere manieren van leren aan bod. Hierdoor komen ook de meer visueel en gevoelsmatig denkende kinderen tot hun recht. Er is een gestructureerd dagprogramma dat het natuurlijk bioritme van schoolkinderen volgt.

Talentontwikkeling

Er is tevens veel aandacht voor brede talentontwikkeling en voldoende beweging is onderdeel van elke schooldag. De school werkt nauw samen met kinderopvang Baloe. Ouders die op zoek zijn naar een (nieuwe) basisschool voor hun kind(eren) kunnen op woensdagochtend 29 januari vanaf 09.00 uur een kijkje komen nemen op school. En tegelijk ervaringen horen van ouders die zijn voorgegaan.

Presentatie

Om 09.30 uur is er zal er een presentatie over de school. Opgeven voor deze ochtend via info@deeigenwijs.nl.

Uitgebreide informatie over alle activiteiten op de website van de school www.deeigenwijs.nl.