Afbeelding
(Foto: goedheer@xs4all.nl)

Oorkonde voor Marijke Slop

WORMERLAND - Wethouder Kees van Waaijen heeft op 18 december de Oorkonde van de gemeente Wormerland met bijbehorend lepelaartje uitgereikt aan mevrouw Slop.

De oorkonde is door het college van de gemeente Wormerland aan mevrouw Slop toegekend voor haar inzet voor het platform voor mensen met een beperking, waarvan zij al vanaf 1998 enthousiast vrijwilligster is.

Doelstellingen

De doelstellingen van het Platform is dat mensen met een beperking zonder belemmeringen gebruik kunnen maken van alle openbare ruimtes, wegen en paden in de Gemeente Wormerland. Het platform probeert dit te bereiken door een regelmatige controle uit te oefenen op bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid hiervan en indien nodig de Gemeente of de eigenaar erop te wijzen dat er iets mankeert om die doelgroep onbelemmerd te laten deelnemen aan de samenleving.

Kees van Waaijen, wethouder Wormerland "Ik heb mevrouw Slop al tijdens mijn eerste wethouder periode leren kennen. Dankzij haar en alle andere vrijwilligers van het platform voor mensen met een beperking, zijn wij ons bewust van het belang van een goede toegankelijkheid van alle voorzieningen binnen onze gemeente."