De routes lopen door de prachtige oostkant van 't Twiske.
De routes lopen door de prachtige oostkant van 't Twiske. Foto Menno Wilmans

Laatste Twiskemolenloop van seizoen

REGIO - Op zondag 3 maart is de vijfde en tevens laatste Twiskemolenloop van dit seizoen. Met ook nu routes langs de oostkant van recreatiegebied 'Twiske.

Op zondag 3 maart vindt de vijfde en daarmee laatste Twiskemolenloop van het seizoen plaats. Deelnemers kunnen weer kiezen uit de afstanden 21,1 km, 16,1 km, 10 km, 5 km, 3 km en 1,5 km (voor de kleine tjes).

Alle routes lopen vooral langs de prachtige oostkant van 't Twiske. En alle afstanden zijn officieel geijkt dus ze kloppen op de meter.

Finishfilmpje

Er is tijdsregistratie met een chip in het startnummer. De precieze tijd verschijnt op het web. En natuurlijk de plaats in het klassement, ook per categorie. Op de website zien de deelnemers na afloop tevens een finishfilmpje van zichzelf.

Start om vijf minuten

De start is steeds om de vijf minuten, vanaf 11.00 uur. Te beginnen met de 21,1 km, dan de 16,1 et cetera. Volwassenen betalen € 6,50 per loop bij voorinschrijving. Bij na-inschrijving € 8,-.

Parcoursrecord

De Twiskemolenloop van begin deze maand leverde mede door het fraaie weer een parcoursrecord op bij de dames op de halve marathon. Wellicht nog opvallender: de snelste overall op de 10 km was geen man maar een vrouw.
Voorinschrijven en meer informatie via www.twiskemolenloop.nl