De nieuwe vestiging van EP Beerepoot.
De nieuwe vestiging van EP Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

Feestelijke opening bij EP:Beerepoot

SCHAGEN - Na weken van hard klussen opent EP:Beerepoot donderdag 28 februari om 9.30 uur de deuren van het pand aan Nieuwstraat 67 in Schagen. Nieuwe locatie, zelfde service. Kom binnen en profiteer van feestelijke acties.

Kom binnen en profiteer

De reden van de verhuizing is de op handen zijnde renovatie en uitbreiding van het Makado Centrum. Om de goede bereikbaarheid te waarborgen, verruilt EP:Beerepoot het pand in het Makado Centrum voor die aan de Nieuwstraat. Ook in deze hagelnieuwe vestiging krijgen klanten wat ze verwachten: een winkel met prachtig moderne uitstraling, een uitgedacht en overzichtelijk gepresenteerd assortiment, gedegen advies en service die een stapje verder gaat. Klanten kunnen gratis voor de deur parkeren, ze worden geholpen door bekende mensen en alle kennis en expertise is in huis om het verschil te maken.

Feest gezellig mee en profiteer van onze speciaal geselecteerde 'Feestnummers'. Kom de sfeer en service horen, voelen, proeven en zien. Tijdens het openingsfeest zijn er diverse demonstraties, presentaties, live cooking én bezoekers maakt kans op een Samsung 4K UHD Televisie. Kijk snel in de bijgevoegde folder of op www.epbeerepoot.nl voor meer informatie.

Makado Centrum

De winkel in het Makado Centrum sluit 24 februari om 17.00 uur de deuren. Tot die tijd profiteert u nog van extreem hoge kortingen op de laatste modellen. Hierna wordt alles in gereedheid gebracht voor de feestelijke opening van Nieuwstraat 67. Alle EP:Beerepoot vestigingen vieren dit feestje natuurlijk mee en dus zijn de aanbiedingen ook geldig in winkel Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof en Volendam. Feest gezellig mee!