Nostalgie ten top, zoals deze bromtollen.
Nostalgie ten top, zoals deze bromtollen. (Foto: aangeleverd)

Speelgoed met een knipoog naar het verleden bij Fred's Kadoshop

PURMEREND - Wanneer je door de Breedstraat in het centrum van Purmerend wandelt, valt je al snel een gezellige kadoshop op. Op de gevel staat Fred's Kadoshop & kunstatelier, Altijd anders.

Veel leuke kado's en accessoires in winkel aan Breedstraat

Een blik in de etalage, waar regelmatig iets nieuws te zien is, maakt dat je de winkel in wilt stappen om een kijkje te nemen.

In de winkel word je vriendelijk ontvangen en je mag er naar hartenlust rondneuzen. De winkel staat vol met leuke kado's en handgemaakte (woon)accessoires.

Zelf gemaakt

Daarnaast vind je er prachtige schilderijen en keramiek. Veel daarvan is zelf gemaakt in het kunstatelier achter in de winkel. En dat is niet zomaar een atelier. Hier werken kunstenaars met een beperking. Maar vooral met veel talent.

Regelmatig doen zij mee aan exposities. Naast vrij werk, werken de kunstenaars ook in opdracht. Bijvoorbeeld kunst in een bepaalde oplage, relatiegeschenken, geboorte- of kerstgeschenken.

Nostalgie ten top

Nieuw in het assortiment van Fred's Kadoshop is het speelgoed met een knipoog naar het verleden. Denk bijvoorbeeld aan houten- en blikken speelgoed. En natuurlijk niet te vergeten de ouderwetse gezelschapsspelletjes.

'Goeie tijden

De medewerkers vertellen u graag welke verhalen er schuil gaan achter dit mooie nostalgische speelgoed. 'Goeie oude' tijden herleven bij Fred's, Altijd anders. Kom langs en proef de sfeer..

Bij Fred's Kunstatelier ontwikkel je jouw eigen talent en ontdek je jouw eigen stijl door middel van een kunstopleiding op maat. Als kunstenaar doe je ook mee aan exposities. En dat maakt het extra interessant.

In opdracht

Naast vrij werk, werk je ook in opdracht. Bijvoorbeeld kunst in een bepaalde oplage, relatiegeschenken, geboorte- of kerstgeschenken.

Bij Fred's Kadoshop leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een goede winkelmedewerker te worden. Ook hier volg je een opleiding op maat.