Layla en Paskal Karels.
Layla en Paskal Karels. (Foto aangeleverd )

Blog ontstaan uit passie voor wijnen

PURMEREND - Layla en Paskal Karels hebben een dermate grote passie voor wijnen dat het zich heeft vertaald in het blog www.mijnwijnblog.nl

Het paar heeft altijd al een grote passie gehad voor lekker eten en goede wijnen. Layla: "We hebben elkaar ontmoet in een restaurant waar we samen werkten, ik in de bediening en Paskal in de keuken. De passie voor het de gastronomie heeft ons dus letterlijk samengebracht. Tijdens een vakantie in Frankrijk, toen wij de wijnboeren ontdekte en verrast werden door de prachtige wijnen die wij op de bonnefooi proefden besloten we hier iets mee te gaan doen.

Grote liefde

MijnWijnblog begon met het schrijven over de restaurants waar het duo at. Gebieden die ze bezochten en wijnen die ze dronken. "Hierdoor werd de liefde zo groot dat we het graag écht met mensen wilden delen. We besloten ons in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en zodoende werd MijnWijnblog in oktober 2017 officieel geopend en zijn we gestart met het geven van wijnproeverijen. Layla en Paskal krijgen leuke reacties en sommigen hebben het duo al meerdere keren geboekt. En ook hier hoort een extra stap bij.

"We hebben we de handelsnaam Karels Wijnimport toegevoegd aan ons bedrijfje en starten we ook met het importeren van onze eigen wijnen."

De liefde voor wijnen delen ze graag met zoveel mogelijk mensen. Meer informatie: www.mijnwijnblog.nl