Neem deel aan de creatieve workshops bij Wherelant.
Neem deel aan de creatieve workshops bij Wherelant. (Foto: Aangeleverd )

Workshops van Wherelant

PURMEREND - Elk tweede weekend van de maand organiseert Cultuurhuis Wherelant inspirerende workshopweekends. De eerstvolgende editie vindt plaats op 9 en 10 maart. Men kan meedoen met workshops tekenen, zilverklei, delftsblauw, schrijven en vilten. Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. Het aanbod bestaat uit workshops van een hele of een halve dag.

Deze dag kan men in de middag meedoen met een workshops tekenen waarbij u de technieken leert van werken met pastelkrijt. Het onderwerp van deze workshop is een schelp. Liever een persoonlijk sieraad maken? Doe dan mee met de workshop zilverklei en maak kennis met Artclaysilver.

Bij de bijzondere workshop 'Delftsblauw schilderen en glazuren' leert men de basistechnieken van het beschilderen van Delftsblauw aardewerk.

Ontdek het plezier van schrijven bij de schrijfworkshop 'Schrijven maakt gelukkig'. Hierbij leer je herinneringen en ideeën omzetten in een goed en spannend verhaal of boek.

Enthousiast geworden? Kijk dan op www.wherelant.nl voor meer informatie of neem contact op met de administratie via 0299-434777. De dagworkshops zijn van 10.00 tot 16.00 uur.