De deuren van het nieuwe pand van EP:Beerepoot in Schagen zijn afgelopen donderdag geopend.
De deuren van het nieuwe pand van EP:Beerepoot in Schagen zijn afgelopen donderdag geopend. (Foto: aangeleverd)

Wat een feest bij EP:Beerepoot

REGIO - Na weken klussen werden de deuren van het nieuwe pand van EP:Beerepoot in Schagen donderdag 28 februari geopend. Via de geheel gerenoveerde Nieuwstraat kwamen klanten uit de hele regio langs om de prachtige winkel zelf te bewonderen. En natuurlijk om te profiteren van de unieke feestelijke acties.

Ook in deze hagelnieuwe vestiging krijgen klanten wat zij verwachten: een sfeervolle winkel met een prachtig moderne uitstraling, een uitgedacht en overzichtelijk gepresenteerd assortiment, gedegen advies en service die een stapje verder gaat. Gratis parkeren kan voor de deur.

Kennis en expertise

Alle kennis en expertise is in huis om het verschil te maken. Tijdens het openingsfeestje waren dagelijks adviseurs van de mooiste merken aanwezig om de klanten bij te praten over de laatste trends op elektronicagebied. Dankzij de smaakvolle kookdemonstraties geurde de winkel overheerlijk en werd iedereen op een hapje getrakteerd.

Broekerveiling

EP:Beerepoot heeft winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Volendam en Schagen, maar binnenkort ook in Broek op Langedijk. In een uniek pand aan de hoofdingang van Winkelcentrum Broekerveiling wordt op dit moment hard gewerkt om een prachtige nieuwe winkel te realiseren. Goede service is dus altijd in de buurt.

Voor wie niet in de gelegenheid was om naar het openingsfeestje te komen: EP:Beerepoot feest in alle vestigingen nog even door. Kom langs en profiteer van de feestelijke aanbiedingen of kijk op www.epbeerepoot.nl.

De winkels in Hoorn en Schagen zijn zondag 3 maart open van 12.00 tot 17.00 uur.