Een buitenkeuken.
Een buitenkeuken. (Foto: aangeleverd)

Mooie meubels gemaakt door GGZ-cliënten

REGIO - De lente staat weer voor de deur. Dit is uw kans om mooie tuinmeubels te laten maken of opknappen. Wilt u houten tuinmeubelen voor een eerlijke prijs? Bij Grip Purmerend werkt een goed team van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt 4 dagen per week in de Houtwerkplaats.

Door uw tuinmeubels hier te bestellen steunt u een bijzondere doelgroep in hun re-integratie. Op Grip maken ze alles wat van hout gemaakt kan worden: buitenkeukens, kasten, banken, bloembakken en nog veel meer. Alles wordt op maat gemaakt, geheel naar de wens van de klant.

Advies

Opdrachten kunnen zowel door bedrijven als door particulieren worden gegeven. Iedereen kan langs komen om even te komen kijken in de werkplaats en om eventueel advies in te winnen of om de maten, het soort hout, de afwerking, wel of geen wielen, enzovoorts door te nemen.

Nieuw perspectief

Grip wil door arbeidsre-integratie mensen met psychische en verslavingsproblematiek een nieuw perspectief bieden en bijdragen aan het realiseren van een zinvolle plek in de samenleving. Hout is hierbij een prachtig middel om arbeidsvaardigheden te trainen zoals: op tijd komen, contacten hebben met collega's en omgaan met werkdruk.

Veel deelnemers zouden niet weten wat ze zonder Grip zouden moeten. Grip is een onderdeel van Reakt en werkt samen met Leviaan.

Reakt begeleidt en activeert cliënten naar werk, participatie en ontwikkeling, en ondersteunt de cliënten bij hun herstelproces. Met meerdere leerwerkbedrijven vormt Reakt een dynamische organisatie, gericht op activering en maatschappelijke participatie.

De begeleiding vindt individueel en in groepsverband plaats.

Met elke cliënt wordt een maatwerktraject uitgezet. De meeste trajecten en activiteiten worden gefinancierd vanuit de WMO. Wilt u informeren naar de prijzen en producten?

Wilt u zich aanmelden als cliënt? Grip, Nijverheidsweg 15a, Purmerend, tel. 088 3577903 j.rothuizen@reakt.nlwww.reakt.nl