De Zorgcirkelwinkel aan de Koestraat.
De Zorgcirkelwinkel aan de Koestraat. (Foto: aangeleverd)

Speeddaten bij De Zorgcirkel

PURMEREND – Op dinsdag 12 maart, in de Week van Zorg en Welzijn, ligt de rode loper uit bij de Werken bij De Zorgcirkel-winkel. Iedereen met interesse in werken in de ouderenzorg kan dan speeddaten met professionals uit de zorg.

Op 12 maart tijdens Week van Zorg en Welzijn

Samen wordt gekeken naar wat bij jou past. Heb je al een zorgopleiding gevolgd of ben je hiermee bezig? Dan kun je zo met een baan de winkel uitlopen!

De winkel richt zich op het werven van nieuwe collega's. Met de speeddate-sessies kan men binnenlopen om kennis te maken met de vele functies, doorgroeimogelijkheden en opleidingen die De Zorgcirkel op haar diverse locaties aanbiedt. "Vooral naar mensen met een zorgopleiding van niveau 2 zijn wij altijd op zoek, de zogenoemde 'handen aan het bed', en naar vakantiekrachten", vertelt Mirjam Nagtzaam van de winkel.

Live muziek

Het speeddaten is op dinsdag 12 maart van 09.00 tot 17.00 uur aan de Koestraat 11. Om het langslopende publiek extra te stimuleren om binnen te lopen wordt er oma's cake uitgedeeld en is er einde ochtend live muziek van volkszanger Stefan van Heijningen.

"Iedereen is van harte welkom! Een andere dag langskomen kan natuurlijk ook. We zijn 6 dagen per week open of oriënteer je alvast online via www.zorgcirkel.nl/werken-bij. Een baan bij De Zorgcirkel biedt zoveel meer dan een uitdagende functie", aldus Mirjam.