Mooie afsluiting van actie Ushersyndroom

PURMEREND - Afgelopen zondag hebben Rocky Grandjean en Shannon Keily de succesvolle inzamelactie voor Stichting Ushersyndroom op feestelijke wijze afgesloten.

De middag begon met een disco voor de jeugd en eindigde met een hapje en een drankje voor alle donateurs. Het hoogtepunt van het avondprogramma was de trekking van de loterij die het tweetal ten bate van de stichting hebben georganiseerd.

De loterij was extra speciaal, omdat Rocky en Shannon een aantal weken geleden samen op pad zijn gegaan om ondernemers persoonlijk te benaderen voor geschenken. De gulheid van ondernemend Purmerend heeft een prachtige verzameling aan prijzen opgeleverd en heeft de loterij tot een groot succes gemaakt: er zijn maar liefst 444 loten verkocht!

Het tweetal wil de bedrijven en personen heel hartelijk bedanken voor het sponsoren van de loterij en het mogelijk maken van een feestelijke afsluiting van een prachtig initiatief.

Sponsors

Het zijn: Sportschool Wellness Profi Center, Eterij Effe Anders, Sportsworld, restaurant De Stallen , Kapsalon Yigit, Jamin, Multi-ijs, Bakkerij Mickey Egstorf, slagerij Walter Brouwer, Happerij 't Hoedje van de Koningin, Doppio, Multivlaai, Slagerij Padjedijk, Wokrestaurant De Doele, IXXXI Jewelry, Banketbakkerij Mastenbroek, Brasa, Richard Asare, Azzedine Derras, Bernadette van Halderen-Bronkhorst, DJ Abi, DJ Yassir en As Delicatessen.

Voor Rocky en Shannon was het een grote eer om de inzamelactie te mogen voeren. "Er is op prachtige wijze aan het licht gekomen wat er met sportiviteit en saamhorigheid bereikt kan worden.".