13e Hoorn Modestad

HOORN - Dit weekeinde staat het centrum van Hoorn in het teken van 'Hoorn Modestad'. Het historisch hart van Hoorn wordt wederom een weekend lang omgetoverd tot modecapital van Noord-Holland met muziek en spektakel op straat en vele acties en aanbiedingen. De 13e editie van dit groots opgezette modespektakel haakt dit jaar aan bij het jaar van de Gouden Eeuw.

Hoorn Modestad wordt zowel door het publiek als door de gemeente als één van de meest gewaardeerde evenementen van Hoorn gezien. Het modefestijn geeft al dertien jaar lang een enorme economische impuls voor de binnenstad en zet Hoorn als modestad goed op de kaart.

Tijdens het weekend van Hoorn Modestad en de aansluitende Hoornse Fashionweek lopen alle ondernemers nog net even een stapje harder. Elke winkel heeft een eigen programma met acties en aanbiedingen en op straat is veel vertier in de vorm van muziek en theater. In kleding van de Gouden Eeuw luisteren diverse koren het evenement op. De deelnemende zaken zijn herkenbaar aan de ballonpilaren voor de winkels.