Spelletjesochtend Kunstgenoten

PURMEREND - 'Kunstgenoten in beweging' organiseert donderdagochtend 18 april van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Purmerend een spelletjesochtend. Mark Hoeppe van de Spellenvereniging Purmerend laat deze ochtend zien welke leuke bekende en minder bekende spellen er gespeeld kunnen worden.

Iedereen kan meedoen met leuke, uitdagende, bekende en onbekende spelletjes die rond de tafel te spelen zijn. Gezellig samen een bordspel spelen, is goed voor het geheugen, sociale vaardigheden, communiceren en omgaan met tegenslagen. Samen of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact en zonder apps en sociale media.

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). Leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. De komende weken staan op het programma: lezing over levenstestament, levensgroot schilderij met elkaar maken en wandeling en meezingen met liedjes van Annie M.G. Schmidt. Het complete overzicht is te vinden op de site: www.wherelant.nl

Kosten: € 5,-. Voor mensen met een kleine beurs: gratis. Aanmelden via info@wherelant.nl of tel. 0299-434777.