Joya Experience Dagen bij Meijerink Schoenen in Hoorn

HOORN - Pijnvrij lopen kan met Joya schoenen! Het geheim van Joya schoenen een Interview met winkeleigenaar Arno Meijerink van Meijerink schoenen in Hoorn.

Meneer Meijerink, als specialist op het gebied van comfortschoenen bent u gespecialiseerd in Joya-schoenen. Waarom?

Arno Meijerink: Wij verkopen graag Joya-schoenen omdat het goed is om te zien dat klanten elke dag pijnvrij kunnen lopen! Joya is een nieuwe generatie comfortschoenen - ongelooflijk comfortabel en compleet anders dan alles wat we eerder hebben gezien.

Wat maakt de schoenen zo speciaal? De zachte, elastische zool die de voeten op de juiste plek ondersteunen. Deze gepatenteerde technologie van het Zwitserse bedrijf is uniek.

Wat zal de consument ervaren bij het dragen van Joya schoenen? Pijnvrij lopen en bewegen met vooral verlichting voor de rug, voeten en gewrichten. Joya schoenen versterken de spieren en activeren het schokdempersysteem van het lichaam. Klachten zoals rugpijn, hielspoor of hallux valgus kunnen worden verlicht of worden vermeden.

Voor wie adviseer je Joya schoenen? Voor mensen die veel lopen of staan en 's avonds geen trek hebben in vermoeide of pijnlijke benen. Artsen en therapeuten bevelen Joya aan voor rug-en gewrichtsproblemen.

Bezoek de winkel en ervaar de comfortabelste schoenen