Ledenvergadering ouderenbond KBO

PURMEREND - Vrijdag 26 april houdt de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) de jaarlijkse algemene ledenvergadering in `t Stamhuis Kerkstraat 11. Aanvang 13.30 uur. Zaal open 13.00 uur.

In de vergadering legt het het bestuur rekening en verantwoording af over het boekjaar 2018. Tevens worden de plannen bekend gemaakt voor de verdere invulling van het huidige jaar.

Op de goede weg

Gezien de grote belangstelling op de ledenbijeenkomsten en de vele reacties die binnen komen, is het bestuur ervan overtuigd nog steeds op de goede weg te zijn.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief ingesloten bij het KBO-PCOB Magazine wordt ook goed gelezen om u op de hoogte te houden van alles wat binnen onze KBO wordt georganiseerd. Na de pauze van de Ledenvergadering gaat voor ons optreden het bekende koor 'Het Bonte Levenslied'. Iedere aanwezige van toen zal dit nog kunnen herinneren, dat zij hebben opgetreden bij het 60-jarig jubileum vorig jaar in de Taborkerk.

Mooie afsluiting

Het is volgens Wil van Groeningen een mooie afsluiting van deze middag en door het uitgebreide programma, wordt er deze keer geen Bingo gespeeld. Zij verzoekt iedereen om de agenda en bijgevoegde bijlage mee te nemen, zodat de aanwezigen van alles op de hoogte zijn en goed is te volgen. Het bestuur rekent op een grote opkomst.