Nieuwe vorm van korfbal op Hemelvaartsdag in Wijdewormer

WIJDEWORMER - Korfbalvereniging WWSV organiseert op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) een korfbaltoernooi met daarin een nieuwe vorm van korfbal, namelijk korfbalPlus. KorfbalPlus is een combinatie van tweevaks- en ecnomisch eenvakskorfbal.

Zit je al op korfbal, vind je het leuk om het eens uit te proberen of gewoon zin in een gezellige dag? Geef je dan op voor 13 mei. Ook teams met oud-korfballers, familieleden, vrienden of buurtverenigingen zijn van harte welkom.

Het belooft een leuke dag te worden, zowel voor de deelnemers als voor het publiek. De dag wordt afgesloten met een barbecue waar ook de supporters aan mogen deelnemen. Voor de kinderen is er een springkussen, korfschieten en een wedstrijdmogelijkheid.

Het toernooi vindt plaats op het Necker grasveld aan de Pieter Slootenweg 25 in Wijdewormer

Je kunt een team van vier mannen en vier vrouwen opgeven (minimum leeftijd is 13 jaar). Voorwaarde is dat minimaal de helft van het team niet al korfbalt bij WWSV.
Krijg je je team niet compleet? Geef je dan toch op, WWVS helpt je om een team te krijgen.

Deelname aan het toernooi en de barbecue kost € 12,50 per persoon. Opgeven kan voor 13 mei via info@wwsv.nl of door te bellen of appen naar 06 305 672 96.