JumpSkillz heeft een gigantisch trampolinepark.
JumpSkillz heeft een gigantisch trampolinepark. (Foto: aangeleverd)

JumpSkillz is weer open

PURMEREND - Sinds afgelopen vrijdag is JumpSkillz en Obstacle gym aan de Van IJsendijkstraat weer open. Het liefst 4.000 vierkante meter grote centrum voor binnen- en buitenfun heeft een mega-verbouwing achter de rug.

Wie dit paasweekeinde komt mag het tweede uur gratis jumpen

De ingrijpende verbouwing heeft tot gevolg gehad dat er nieuwe en veilige speelparken zijn verrezen. Zodat jong en oud, en zeer zeker ook families en groepen, weer optimaal kunnen genieten van het funcentrum.

Uniek in de combinatie

Dankzij het binnen- en buitenterrein heeft het funcentrum ruim 4000m2 aan plezier te bieden. Daarmee is het een van de grootste parken in Nederland, uniek in de huidige combinatie. Nieuw is de obstacle gym voor volwassenen. Hier kan ook de jeugd een Ninja Warrior les kan volgen vanaf 8 jaar.

Voor een gezellig dagje of avondje uit kan er gebowld worden in de 'fun bowlingbaan' onder het genot van een hapje, drankje en swingende disco classics. En degenen die een heuse VR-ervaring willen ervaren, doen er goed aan een VR-box met de nieuwste technologie te huren. Ook te combineren met een hapje en drankje of een avond tafel grillen.

Wie dit paasweekend komt kijken bij JumpSkillz jumpt het 2e uur gratis. Het mega-complex is gevestigd aan de Van IJsendijkstraat 182 in Purmerend.

Nog meer genieten geblazen, want voor de vroege vogels is er een zogeheten early bird-actie: 2 uur springen voor maar € 10,-, van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt dan ook gelijk het compleet nieuwe park bekijken. Reserveren is niet nodig.