Heel speciaal is de Bad Mobiel.
Heel speciaal is de Bad Mobiel. (Foto: aangeleverd)

10e editie Poortersfeesten met gouden omrand

Vervolg van voorpagina

Doele, wordt toneel van het jeugdorkest van Kunst Na Arbeid, Crescendo en Stedelijk Orkest. Alberto Nicolay en Stedelijk Orkest zorgen voor een knallende afsluiting. Op de kop van het plein komt onder de naam Triali een waanzinnige trampoline-act met twee mannen en een vrouw, alsmede Salsa dansschool El Puente uit Zuidoostbeemster. Het Looiersplein biedt ruimte aan de brandweer, met een virtuele brand in 3D, een workshop van NKT, schminken voor de kinderen, kinderavonturen van Mijn Karretje en Poppekus.

In de Schoolsteeg komen oude ambachten te staan. Afwisselend op de locaties Achter de Kerk/Zuidersteeg, Weeshuis/Willem Eggertstraat, hoek Koestraat/Plantsoenstraat, Koemarkt en rondlopend in het centrumgebied zullen achtereenvolgens de acts van Circus Parade, Jarno de Parno (met een unieke bad mobiel), Arthur van Poppel, Trio Los Locos, de hoepelact van Uili Bispo, Leipe Leo, Martin Forget Men Alien, Frans Custers met Miep, Shopping Lady en natuurlijk Bram en Bregje ongetwijfeld zorgen voor veel ooooh's, aaa'hs en lachsalvo's.

Stadsomroeper Jan Prins ervoor dat alle bezoekers tijdig op de hoogte worden gesteld van wat er op welke tijdstippen op de locaties plaatsvindt.

Mede mogelijk gemaakt door

De 10e Poortersfeesten worden mede mogelijk gemaakt door Attica, De Stallen, NMT, Rabobank, Gemeente Purmerend, Rodi Media, Binnenstad Ondernemers Fonds (BOF) en Horeca Koemarkt (hoofdsponsors). En Finish Profiles, Triple Showtechniek, Worktrans, De Graaf Groep, Eipi belettering, de Bonte Koe, café Aad de Wolf, Concordia, de Purmaryn, Febo Koestraat, Vishandel Sier en Jonk, Multi ijs en Spijkerman Eten & Drinken (sponsors).