Wij Allemaal is ontzettend blij met de zonneschermen.
Wij Allemaal is ontzettend blij met de zonneschermen. (Foto: Evert Ruis )

"Blij met nieuwe parasols!"

In Purmerend op Zondag verschijnt met enige regelmaat het Wij Allemaal Nieuws. Hierin leest u alle nieuwtjes, info en wetenswaardigheden omtrent inloophuis Wij Allemaal. De stichting Wij | Allemaal heeft haar inloophuis aan de Burgemeester D. Kooijmanweg 11-13 in Purmerend en staat open voor een ieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker.

Mede dankzij de opbrengst van het benefietdiner in restaurant Kriti heeft het inloophuis de beschikking over twee prachtige, nieuwe parasols voor het terras "We zijn er ontzettend blij mee", aldus Wendy Kok. "Voor onze gasten is fijn om bij mooi weer van onze tuin te genieten. Maar een schaduwplek is dan wel prettig aangezien niet al onze gasten in de zon kunnen zitten."

"Fijn om bij mooi weer van tuin te genieten"

Kitty's Walk en Talk

Kitty's Walk en Talk staat weer op de activiteitenkalender bij inloophuis Wij Allemaal. Het is inmiddels al een echte traditie geworden. Het is de derde keer dat het evenement plaatsvindt en Kitty is nog altijd even trots op 'haar evenement'. Iedereen kan weer lekker meewandelen met de 5 kilometer tocht door Purmerend en de Beemster. Verzamelen vanaf 13.30 uur bij het inloophuis. Finish rond 15.30 uur, gezellig samenzijn met een hapje en drankje tot ongeveer 17.00 uur. De vrijwillige bijdrage en/of sponsorgeld wordt ingezameld op 25 mei.

Nabestaanden op de koffie

Elke laatste dinsdag van de maand organiseert het Inloophuis koffieochtend voor nabestaanden. Deze koffieochtend is bedoeld om elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten en ervaringen uitwisselen met andere nabestaanden en (h)erkenning te vinden bij elkaar.

Jong en kanker

Onlangs is het inloophuis gestart met de eerste thema-avond Jong en Kanker. Hoofdcoördinator Wendy Kok, inloophuis Wij Allemaal: "Ik zag de behoefte en vraag bij het inloophuis. Ik wil de jonge vrouw graag een podium geven en het taboe doorbreken. Jong is een relatief begrip. De avond is voor iedereen die zich aangesproken voelt en wil kennismaken met gelijkgestemden. De eerste avond is inmiddels geweest en was een succes! De tweede thema-avond staat gepland op 3 juni. Het thema is omgaan met vermoeidheid tijdens/na kanker. Locatie: inloophuis Wij Allemaal.

Extra info

Extra info nodig of wil je jezelf aanmelden voor een van de activiteiten of als vrijwilliger? Bel dan naar tel: 0299 - 406 094 of stuur een e-mail: info@wij-allemaal.nl.