Ingrid Beerse en Renata Willems.
Ingrid Beerse en Renata Willems. (Foto: Anneke Beumer )

Inspiratiebijeenkomst

PURMEREND – De dames van Match Netwerk kwamen onlangs weer bij elkaar voor een inspiratiebijeenkomst en netwerksessie in Brenda's petit café aan de Koemarkt. Oprichter van Match, Renata Willems, gaf deze avond het podium aan Ingrid Beerse van Bureaubeerse.nl.

Zij gaf een mini-masterclass e-mail marketing. Want hoe zorg je er als ondernemer voor dat je online marketing op de juiste manier inzet? Beerse komt uit de zorg en deed jarenlang onderzoek naar wensen en gedrag en behoeften van klanten en weet dan ook als geen ander dat het gaat om je doelgroep kennen en waarde leveren.

Ze geeft kennis-sessies/Webinars en coacht ondernemers door heel Nederland. Meer info over Ingrid vind je op www.bureaubeerse.nl.


Tijdens de avond werd ook aandacht gevraagd voor de nominatie van dames die zich 'in the picture' hebben gezet dit netwerkseizoen. Degene die dit het best heeft gedaan wint aan het einde van het jaar de Rodi Match Award. Dit jaar ondersteunt Match Netwerk jonge moeders en kinderen in Purmerend. De dames van het netwerk zamelen dit keer spullen in waarmee mooie verwenpakketten worden gemaakt voor moeder en kind. Via Clup Welzijn Purmerend komen deze verwenpakketten terecht bij moeders en kinderen die dit echt even nodig hebben! Tijdens de laatste avond van Match Netwerk, 26 juni, worden de pakketten overhandigd aan Clup Welzijn en wordt er uiteraard bekend gemaakt wie de winnares zal zijn van de award.