Odion opent deuren van kantoorpanden

REGIO - Odion opent de deuren van twee nieuwe kantoorpanden in Wormer en Purmerend. Het Service Bureau (hoofdvestiging) en Regiokantoor Zaanstreek / Kennemerland zijn samen ondergebracht in een kantoorpand aan de Mercuriusweg in Wormer. Odion behoudt ook een kantoor in Purmerend, waar het Regiokantoor Waterland gevestigd is aan de Kometenstraat. Het kantoorpand aan de Purmerweg in Purmerend heeft Odion inmiddels verlaten.

Odion zet professionele zorg in voor kinderen en volwassenen met een beperking in de regio Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Met zorg ondersteunt Odion het gewone leven door bijzondere samenwerkingen aan te gaan en expertises te verbinden. Onder het motto 'Geen vraag te gek' gebruikt Odion kennis en kunde om antwoorden te vinden op uiteenlopende vraagstukken van de cliënt. Dit jaar werd Odion verkozen tot Beste Werkgever Gehandicaptenzorg van 2018-2019.

Ruimtelijke omgeving

Het nieuwe Odion Service Bureau in Wormer maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijventerrein vlakbij de Zaanbrug en Station Wormerveer. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om het kantoor naar moderne maatstaven op te leveren. Het resultaat is een creatieve en ruimtelijke werkomgeving waar verschillende uitgangspunten samen komen, zoals transparantie, functionaliteit, flexibiliteit en een digitaal goede uitrusting. In het nieuwe Service Bureau wordt grotendeels gewerkt met flexplekken; medewerkers kunnen op iedere werkplek inloggen en beschikken over de benodigde informatie.

Verder waren onder andere de locatie en de bereikbaarheid een doorslaggevende factor, net als de toegankelijkheid van het pand. Er zijn verschillende vergaderruimtes, "cockpits" om te bellen of gesprekken te voeren, gezellige zitjes en kamers om vertrouwelijke gesprekken te voeren. Op de benedenverdieping komt het sfeervolle bedrijfsrestaurant Café Benee waar cliënten onder begeleiding werken in de keuken en de bediening.

Het regiokantoor Zaanstreek / Kennemerland is eveneens gevestigd in het nieuwe kantoor aan de Mercuriusweg.

In Purmerend behoudt Odion een kantoor voor regio Waterland aan de Kometenstraat. Het pand is ideaal gelegen, met ruime parkeergelegenheid en op loopafstand openbaar vervoer en winkels. Het kantoor is uitgerust met een grote en een kleine vergaderruimte, een behandelkamer, meerdere flexplekken en een stille werkplek. Een dagbestedingsgroep gaat onder begeleiding aan de slag in de kantine en het kantoor zelf. Odion deelt het pand met woningbouwvereniging Intermaris, RSWP (Wonen Plus) en de Wooncompagnie.