Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen.
Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. (Foto: aangeleverd)

Stadscircus Amsterdam met een twist

PURMEREND - We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. In de afgelopen jaren werd de wijk Weidevenne bezocht, maar dit jaar verschijnt de Magic Dome circustent voor het eerst aan de Saturnusstraat in de wijk Wheermolen nabij station Purmerend Overwhere. Dinsdag 4 en woensdag 5 mei is er een voorstelling om 16.00 uur.

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Eenzame ouderen, buurtprojecten, niets is het Magic Circus vreemd. Iedereen geniet!

Kind gratis actie

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl en alle vestigingen van Primera tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten vanaf 60 minuten voor een show uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa.

Kortingsbonnen

De entreeprijzen zijn vanaf €12,-. Er zijn diverse kortingsbonnen waarmee per volwassene tegen vol tarief op de rangen Stoelen en Fronttribune een gratis kinderkaartje mee besteld kan worden.

Online kan dit met de actiecode: Wheermolen. Voor meer informatie kijk op www.magic-circus.nl

Een eigentijds circus dat elk kind wakker schudt.