Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Luilak Festival met extra evenement

PURMEREND - De organisatie van het jaarlijkse Luilak Festival tovert tijdens de achttiende editie naast het volwassenenevenement ook een tweede alcoholvrij evenement voor jongeren onder de zestien jaar uit de hoge hoed. De jongereneditie is vrijdag 7 juni tussen 20.00 en 01.00 uur in het Leeghwaterpark in Purmerend terwijl de 'volwassenen' om 23.00 starten en doorgaan tot 05.00 uur 's nachts.

De vrijwilligersorganisatie, die streeft naar een overlastvrije Luilakviering heeft in samenspraak met de gemeente Purmerend en Clup Welzijn besloten om het outdoor festival uit te breiden met een alcoholvrij evenement voor jongeren tussen de twaalf en vijftien jaar.

Luilak leeft

Dit omdat Luilak ontzettend leeft onder Purmerendse jongeren en deze doelgroep tot voorheen nergens terecht kon tijdens de Luilaknacht.

Publiekstrekker

Publiekstrekker is de artiest Idaly: zijn 'Wine slow-remix' is onlangs meer dan tien miljoen keer beluisterd waarmee hij 'de gouden plaat' heeft verdiend.

DJ contest

Ook het Purmerendse DJ talent DJVM en de winnaar van het Luilak DJ Contest staan op het podium. Meer informatie en de gehele line-up zijn te vinden op www.LuilakFestival.nl.

Kaartjes zijn aan de deur verkrijgbaar of in de voorverkoop via de website: www.LuilakFestival.nl.