Moncef Beekhof is de nieuwe directeur van het Purmerends Museum.
Moncef Beekhof is de nieuwe directeur van het Purmerends Museum. (Foto: Nienke Fonk)

Weer interessante gasten bij NV Purmerend

PURMEREND - De invulling van de ondernemerstalkshow NV Purmerend, op maandag 17 juni in de kleine zaal van De Purmaryn, is andermaal zeer divers.

Op de stoel nemen achtereenvolgens plaats: Tom van der Scheun van Tom's Modelauto's. Over zijn liefde voor modellen/miniaturen en zijn internationale en succesvolle handel. Projectmanager Bart Kuipers van Purmer Valley over de kansen van een hackaton op het gebied van duurzaamheid. Hoe werkt zo'n hackaton en wat kunnen Purmerendse bedrijven er aan hebben?

Nieuwbouw Horizon

Locatiedirecteur Arjan Vethman komt vertellen over de nieuwbouw van het Horizon College die na de zomer open gaat en voor het bedrijfsleven van groot belang kan zijn.

Directeur museum

Moncef Beekhof is per 1 juli de nieuwe directeur van het Purmerends Museum en pakt ook de VVV er bij. Welke plannen heeft hij? Ziet hij een rol weggelegd voor ondernemers?

Andrea de Roos verliet het notariaat en begon haar eigen bureau (CoSenior). Met dat bureau wil zij in Purmerend een lokale alliantie smeden met onder andere bedrijven om de ouder wordende mens te behoeden voor financieel misbruik.

Ondernemer Edwin Rosema weet heel veel van energie en vooral van energie besparen. Hij werkt voor particulieren en bedrijven en ziet de ene na de andere innovatie op zich afkomen.

Tenslotte is er muziek (nog niet bekend wie) en uiteraard weer de 'minuten van Miep' door De Purmaryn-directeur Miep Boerkamp.