Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Gratis Kamado Joe BBQ!

HOORN - Bijna zomer! Dat betekent een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees, verse vis en mooie groentes. Aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangen klanten tijdelijk bij vele geselecteerde producten een gratis Kamado Joe BBQ met een waarde die kan oplopen tot €1499,-.

De barbecues van Kamado Joe staan garant voor urenlang BBQ-plezier dankzij pure kwaliteit, slimme functies, geavanceerde accessoires. Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste BBQ's.

Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijke vis. Afhankelijk van de aankoop ontvangt de klant een Junior, Classic of Classic II-uitvoering. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn is alles te vinden wat de klant nodig heeft. Naast de drie mooiste BBQ-merken zijn hier alle accessoires aanwezig: tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. Bekijk de actieproducten in de folder en kom langs in één van de winkels. De winkel in Hoorn is tweede pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.