Bijeenkomst KBO met wethouder

PURMEREND - Vrijdag 28 juni houdt KBO dee laatste ledenbijeenkomst vòòr de vakantie in `t Stamhuis aan de Kerkstraat 11. Op deze middag is Harry Rotgans. Rotgans is wethouder Ouderenbeleid WMO en van het AOV.

Rotgans zal deze middag uitleg geven en vragen beantwoorden op het gebied van de WMO, waar een ieder ongetwijfeld mee te maken zal hebben of krijgen. Goede raad is duur zegt men wel eens. Maar zet uw vragen op papier, zodat iedereen aan bod komt. Wij hopen, dat u een gunstig antwoord zult krijgen en tevreden huiswaarts zal keren.

Joke Oud

Na de pauze is er een gast optreden met Zang en tekst van Joke Oud. Deze alt zingt van opera tot Amsterdamse folklore en wisselt muziek af met korte luchtige stukjes, gedichten en verhaaltjes met een knipoog. Ze komt uit een warm nest met negen broers en zussen en vertelt daarom graag over haar kindertijd.

Het wordt weer zoals gewoonlijk een gezellige middag, wat u gewend bent bij onze afd. Katholieke Ouderen Bond ( KBO) Purmerend& Omstreken. U weet het, de leden hebben gratis toegang en neem òòk uw buren en/of kennissen mee. Laat hun die uitstekende sfeer toch eens proeven, zodat zij ook lid willen worden voor €. 26.50 per jaar. 10 x per jaar ontvangen zij de nieuwsbrief 'Bij de Tijd' en gratis het KBO-PCOB Magazine. Dit kost €.4.95 per nummer. Is dat niet de moeite waard. Er is geen bingo.