Reis af naar Twente en ontdek de schitterende natuurpracht van dit gastvrije stukje Nederland.
Reis af naar Twente en ontdek de schitterende natuurpracht van dit gastvrije stukje Nederland. (Foto: aangeleverd)

3 dagen unieke Twentse gastvrijheid

Lezersactieprijs € 99,- p.p.

Reis af naar Twente en ontdek de schitterende natuurpracht van dit gastvrije stukje Nederland met verblijf in het gemoedelijke 3-sterren Landhotel 't Elshuys in Albergen. Een ideale locatie om te genieten van de prachtige natuur en de Twentse gastvrijheid.

Het sfeervolle hotel is landelijk gelegen in Twente en een ideale uitvalsbasis voor het maken van prachtige fiets- of wandeltochten door het Twentse coulisselandschap. Weiden, bossen, beken en watermolens wisselen elkaar af in een prachtig glooiend landschap met schitterende vergezichten. In het nabijgelegen kunststadje Ootmarsum kan een bezoek worden gebracht aan een van de vele kunstgalerieën of het Openluchtmuseum.

Unieke lezersaanbieding

2x overnachting in een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid Twents ontbijtbuffet, 2x een heerlijk 3-gangen keuze diner, 1x gratis gebruik sauna, 1x gratis gebruik massagestoel. Gratis Wifi en parkeren. Koffie- en theefaciliteiten aanwezig.

Adviesprijs: € 129,- p.p.

Lezersactieprijs € 99,- p.p.

Informatie en reserveren: www.goedverblijf.nl/rodi9h, telefonisch 085-4899019 (ma. t/m vr. 09.00-7.30 uur, za. 10.00-16.00 uur), reisnummer rodi9h.

Genoemde prijzen zijn p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking.

Te boeken t/m 20-12-2019.

Het gemoedelijke 3-sterren Landhotel 't Elshuys in Albergen.